• Shkupi, Maqedoni

    Скопје, Северна Македонија

  • +38978311555

MULTI WPC

Wood plastic composite

-HOME AND GARDEN STORE-

MultiWPC

Le të përmirësojmë hapësirën tuaj të jetesës

PANELE KATI

Panelet e përbëra WPC janë një nga produktet më të përdorura të dyshemesë për shkak të performancës së tyre të shkëlqyer, instalimit të lehtë…

PANELE MURI

Panelet e murit Hosung WPC përdoren kryesisht për dekorimin e mureve të jashtme dhe të brendshme…

 

Aksesorë panelesh

Panelet e murit dhe dyshemesë nuk do të ishin ato që janë pa një gamë të plotë aksesorësh për bashkim dhe instalim. Shikoni ato dhe njihuni me…

Reth Nesh

MultiWPC Shkup, Maqedoni është importuesi dhe distributori kryesor i HOSUNG WPC nga Wuhu, Kinë. Panelet e përbëra WPC janë bërë nga ashkla druri dhe plastika e ricikluar, të cilat formohen në temperaturë të lartë në një shtypës nën presion të lartë. Cilësia e produkteve garantohet nga kompania HOSUNG WPC, e cila fokusohet seriozisht në mirëmbajtjen e tij, duke zotëruar certifikatat ISO 9001 dhe ISO 14001.

KARAKTERISTIKAT E MATERIALEVE TË PËRBËRËS

N

PARAQITJA DHE TEKSTURA NA OFROJNË NJË NDIJEN E DRURI TË VËRTETË.

N

TË QËNDRUESHËM, TË PRANISHËM NË UJË DHE KANE REZISTENCË TË MIRË NDIHJEVE

N

REZISTENCA UV.

N

INSTALIM I LEHTE DHE KOSTONE TE ULET TE MIRËMBAJTJES.

N

THYSHIM I ULËT I UJIT, MBROJTJE NGA INSKTET DHE KORROZIONI.

N

NUK NJOZOHET BJËRË OSE NGJIT PËR MONTIM.

N

PRODUKT 100% I RICIKLUAR, EKOLOGJIK.

N

MUND T'I BËSHTROJ TEMPERATURËS SË JASHTËM NGA -40 DERI N 60 GRAD.

Klientë të kënaqur

★★★★★
“MULTIWPC ME stolisjen e tyre SPECIFIKE PËRDITËZUAR KOPSHTIN TIM DHE MË SIGUROI NJË HAPËSIRË PËR PAQE DHE RELAKS”
★★★★★
“MULTIWPC CADDING KANE SHKTRUAR DHOMEN E DITETJES NË NJË HAPËSIRË TË MREKULLUESHME PËR TË BASHKË ME FAMILJEN DHE MIQET”
★★★★★
“ME DUA KUR MATERIALET EKO-MIQËSORE PERDOREN AFËR MEJE PËR TË DIKUR NË HAPËSINË E JETËSISË. MULTIWPC JANE PARTNERI I DUHUR”

Orë pune

E hënë-E premte: 8:30 – 16:30

E shtunë:  08:30 – 16:30

Informacioni i Kontaktit

Metodija Andonov Çento rr. nr.15a,

Shkupi, Maqedoni

+38978311555

Copyright © 2024 MultiWPC. All Rights Reserved. Design by Webland.mk