• Shkupi, Maqedoni

  Скопје, Северна Македонија

 • +38978311555

MULTI WPC

Wood plastic composite

-HOME AND GARDEN STORE-

Panele kati

HYRJE E SHKURTËR RRETH
PANELE KATI WPC

Panelet e përbëra WPC janë një nga produktet më të përdorura të dyshemesë për shkak të performancës së tyre të shkëlqyer, instalimit të lehtë, kostove të ulëta të mirëmbajtjes, forcës, rezistencës së lartë ndaj thyerjes, rezistencës ndaj korrozionit si dhe rezistencës ndaj çdo dëmtimi tjetër.

Panelet e përbëra WPC përbëhen deri në 60% rroje druri, 30% polietileni me densitet të lartë dhe 10% aditivë kimikë. Të gjitha lëndët e para janë të kombinuara bukur, të cilat më vonë shtrydhen nga kallëpe të veçanta në temperaturë të lartë dhe presion të lartë, gjatë së cilës formohet vetë dërrasa.

PANELE KATI

E kuqe kafe

 • Numri i artikullit: HS140Y23
 • Përmasat: 2.9m gjatësi, 14cm gjerësi dhe 2.3cm trashësi.
 • Pesha: 2.86 kg/m
 • Seria: co-extursion 3D embossed
 • Shkurtimisht për serialin:me reliev Hosung Co-Extrusion 3D është një gjeneratë e re kuvertë e zhvilluar në bazë të stolisjes së stampuar 3D , me një shtresë shtesë polimeresh.

Cokollate

 • Numri i artikullit: FW148K25A
 • Përmasat: 2.9m gjatësi, 14.8cm gjerësi dhe 2.5cm trashësi.
 • Pesha: 2.74 kg/m
 • Seria: Seri stolisjesh me reliev 3D
 • Shkurtimisht për serialin:
  Seria e stolisjeve me reliev 3D është gjenerata e parë në prodhimin e paneleve në industrinë WPC. Teknika e vjetër e prodhimit është zëvendësuar nga një e re në të cilën fibrat fleksibël prej druri futen në shtresën e jashtme shtesë, e cila përmirëson ndjeshëm karakteristikat e paneleve.

 

Tik

 • Numri i artikullit: HX150K25A
 • Përmasat: 2.9m gjatësi, 15cm gjerësi dhe 2.5cm trashësi.
 • Pesha: 3.03 kg/m
 • Seria: standard

Orë pune

E hënë-E premte: 8:30 – 16:30

E shtunë: 08:30 – 16:30

Informacioni i Kontaktit

Metodija Andonov Çento rr. nr.15a,

Shkupi, Maqedoni

+38978311555

Copyright © 2024 MultiWPC. All Rights Reserved. Design by Webland.mk