• Shkupi, Maqedoni

    Скопје, Северна Македонија

  • +38978311555

MULTI WPC

Wood plastic composite

-HOME AND GARDEN STORE-

Reth nesh

MultiWPC

MultiWPC Shkup, Maqedoni është importuesi dhe distributori kryesor i HOSUNG WPC nga Wuhu, Kinë.
Panelet e përbëra WPC janë bërë nga ashkla druri dhe plastika e ricikluar, të cilat formohen në temperaturë të lartë në një shtypës nën presion të lartë.
Cilësia e produkteve garantohet nga kompania HOSUNG WPC, e cila fokusohet seriozisht në mirëmbajtjen e tij, duke zotëruar certifikatat ISO 9001 dhe ISO 14001.

Misioni

Që në fillim, MultiWPC ka krijuar një mision për të qenë një shembull i denjë në fushën e veprimtarisë, në përputhje me parimet e besnikërisë, përkushtimit dhe profesionalizmit.

 

Vizioni

Vizioni ynë është të jemi një hap më afër realizimit të ëndrrave tuaja për pamjen e shtëpisë, oborrit apo zyrës tuaj.

Orë pune

E hënë-E premte: 8:30 – 16:30

E shtunë: 08:30 – 16:30

Informacioni i Kontaktit

Metodija Andonov Çento rr. nr.15a,

Shkupi, Maqedoni

+38978311555

Copyright © 2024 MultiWPC. All Rights Reserved. Design by Webland.mk