• Shkupi, Maqedoni

  Скопје, Северна Македонија

 • +38978311555

MULTI WPC

Wood plastic composite

-HOME AND GARDEN STORE-

Aksesorë panelesh

Mbulesa fundore e stolisjes

 • Numri i artikullit: HX55B55
 • Ngjyra: çokollatë, dru tik

 • Përmasat: 2.9m gjatësi, 5.5cm gjerësi dhe 5.5cm trashësi.

 • Pesha: 0.85 kg/m

Mbulesa fundore e veshjes

 • Numri i artikullit: HS55B55
 • Ngjyra: kafe e kuqe, tik i artë, arre
 • Përmasat: 2.9m gjatësi, 5.5cm gjerësi dhe 5.5cm trashësi.
 • Pesha: 0.78 kg/m

Plastike lidhëse me vidë

 • Numri i artikullit: HXST06
 • Sipërfaqja 1 m² kërkon 24 copë

Kapëse fillestare me vidë

 • Numri i artikullit: HXSC01
 • Sipërfaqja 1 m² kërkon 4 copë

 

M4*25 vida vetë-shpuese

 • Sipërfaqja 1 m² kërkon 24 copë

Orë pune

E hënë-E premte: 8:30 – 16:30

E shtunë: 08:30 – 16:30

Informacioni i Kontaktit

Metodija Andonov Çento rr. nr.15a,

Shkupi, Maqedoni

+38978311555

Copyright © 2024 MultiWPC. All Rights Reserved. Design by Webland.mk