• Shkupi, Maqedoni

  Скопје, Северна Македонија

 • +38978311555

MULTI WPC

Wood plastic composite

-HOME AND GARDEN STORE-

Panele muri

HYRJE E SHKURTËR RRETH
PANELE WPC MURI

Veshja e murit Hosung WPC përdoret kryesisht për dekorimin e murit të jashtëm, i cili përfshin dërrasën e mbrojtjes nga dielli, luvrën dhe dërrasën e veshjes. Relievi i profilit që i ngjan drurit natyror na lë me një ndjesi të mrekullueshme vizuale. Gjithashtu, për shkak të instalimit të lehtë, këto profile janë zgjedhja e parë e shumë blerësve.

PANELE MURI

Tik i artë

 • Ngjyra: tik i artë

 • Numri i artikullit: HS219K26
 • Përmasat: 2.9 m e gjatë, 21.9 cm e gjerë dhe 2.6 cm e trashë

 • Pesha: 2.90 kg/m

Arre

 • Ngjyra: arre

 • Numri i artikullit: HS219K26
 • Përmasat: 2.9m gjatësi, 21.9cm gjerësi dhe 2.6cm trashësi.

 • Pesha: 2.90 kg/m

Orë pune

E hënë-E premte: 8:30 – 16:30

E shtunë: 08:30 – 16:30

Informacioni i Kontaktit

Metodija Andonov Çento rr. nr.15a,

Shkupi, Maqedoni

+38978311555

Copyright © 2024 MultiWPC. All Rights Reserved. Design by Webland.mk