• Скопје, Македонија

    Скопје, Северна Македонија

  • +38978311555

MultiWPC

Дозволете да го оплемениме вашиот животен простор

Панели за под

WPC композитните панели се едни од најкористените производи за подно поплочување поради нивните одлични перформанси, лесната монтажа…

Панели за ѕид

Hosung WPC ѕидното
обложување главно се
употребува за декорации на
надворешни ѕидови, што
вклучува даска за
засенчување на сонце…

Додатоци за панели

Панелите за ѕид и под не би биле тоа што се без комплетната палета на додатоци за спојување и поставување. Погледнете ги и запознајте се…

MultiWPC Скопје, Македонија е главен увозник и дистрибутер на HOSUNG WPC од Вуху, Кина.
WPC композитните панели се направени од дрвени струготини и рециклирана пластика, кои на висока температура се обликуваат на преса под голем притисок. Квалитетот на производите го гарантира компанијата HOSUNG WPC која сериозно се фокусира на одржување на истиот, поседувајќи ги ISO 9001 и ISO 14001 сертификатите.

Карактеристики на композитните материјали

N

Изгледот и текстурите ни нудат чувство на вистинско дрво.

N

Издржливи, водоотпорни и имаат добра отпорност на удар.

N

Издржливост на УВ-зраци.

N

Лесна монтажа и ниски трошоци за одржување.

N

Мала апсорбција на вода, заштита од инсекти и корозија.

N

Нема потреба од бојадисување или лепак за монтирање.

N

100% рециклиран, еколошки продукт.

N

Може да издржи надворешна температура од -40 до 60 степени.

Задоволни клиенти

★★★★★
“MultiWPC со нивните специфични подни панели ја оплеменија мојата градина и ми овозможија простор за мир и релаксација”
★★★★★
“Ѕидните панели на MultiWPC го претворија мојот салон во прекраснен простор за дружење со семејството и пријателите”
★★★★★
“Сакам кога во моја близина се користат еколошки материјали за оплеменување на животниот простор. MultiWPC се вистинскиот партнер”

Работно време

Понеделник-Петок: 8:30 – 16:30

Сабота:  08:30 – 16:30

Контакт инфо

ул.Методија Андонов Ченто бр.15А,

Скопје, Македонија

+38978311555

Copyright © 2024 MultiWPC. All Rights Reserved. Design by Webland.mk