• Скопје, Македонија

  Скопје, Северна Македонија

 • +38978311555

Додатоци за панели

Лајсни за под

 • Ознака: HX55B55
 • Боја: chocolate, teak
 • Димензии: 2.9m должина, 5.5cm ширина и 5.5cm дебелина.
 • Тежина: 0.85 kg/m

Лајсни за ѕид

 • Ознака: HS55B55
 • Боја: red brown, golden teak, walnut
 • Димензии: 2.9m должина, 5.5cm ширина и 5.5cm дебелина.
 • Тежина: 0.78 kg/m

Пластични спојки за под со штрафче

 • Ознака: HXST06
 • За покривање на површина од 1 m²  потребни се 24 парчиња

Метални спојки за под со штрафче

 • Ознака: HXSC01
 • За покривање на површина од 1 m²  потребни се 4 парчиња

 

Штрафчиња М4*25 за ѕид

 • За покривање на површина од 1 m²  потребни се 24 парчиња

Работно време

Понеделник-Петок: 8:30 – 16:30

Сабота: 08:30 – 16:30

Контакт инфо

ул.Методија Андонов Ченто бр.15А,

Скопје, Македонија

+38978311555

Copyright © 2024 MultiWPC. All Rights Reserved. Design by Webland.mk