• Скопје, Македонија

    Скопје, Северна Македонија

  • +38978311555

За нас

MultiWPC

MultiWPC Скопје, Македонија е главен увозник и дистрибутер на HOSUNG WPC oд Вуху, Кина.
WPC композитните панели се направени од дрвени струготини и рециклирана пластика, кои на висока температура се обликуваат на преса под голем притисок.
Квалитетот на производите го гарантира компанијата HOSUNG WPC која сериозно се фокусира на одржување на истиот, поседувајќи ги ISO 9001 и ISO 14001 сертификатите.

Мисија

Од самиот почеток, MultiWPC има воспоставено мисија да биде достоен пример во делокругот на работењето, во согласност со начелата на лојалност, посветеност и професионализам.

 

Визија

Нашата визија е да сме чекор поблиску кон остварување на вашите соништа за изгледот на вашиот дом, двор или канцеларија.

Работно време

Понеделник-Петок: 8:30 – 16:30

Сабота: 08:30 – 16:30

Контакт инфо

ул.Методија Андонов Ченто бр.15А,

Скопје, Македонија

+38978311555

Copyright © 2024 MultiWPC. All Rights Reserved. Design by Webland.mk