• Скопје, Македонија

  Скопје, Северна Македонија

 • +38978311555

Производи

ПАНЕЛИ ЗА ПОД

Red Brown

 • Ознака: HS140Y23
 • Димензии: 2.9m должина, 14cm ширина и 2.3cm дебелина.
 • Тежина: 2.86 kg/m
 • Серија: co-extursion 3D embossed
 • На кратко за серијата:
  Co-extrusion или пресувана 3D релјефна серија е нова генерација на композитни панели за под, развиена врз основа на 3D релјефната серија, со дополнителен надворешен полимерен слој.

Chocolate

 • Ознака: FW148K25A
 • Димензии: 2.9m должина, 14.8cm ширина и 2.5cm дебелина.
 • Тежина: 2.74 kg/m
 • Серија:3D embossed decking series
 • На кратко за серијата:3D релјефната серија е првата генерација во производство на панели во WPC индустријата. Старата техника на изработка, заменета е со нова при што се вметнати дрвени флексибилни влакна во надворешниот, дополнителен слој, со што карактеристиките на панелите значително се подобрени.

 

Teak

 • Ознака: HX150K25A
 • Димензии: 2.9m должина, 15cm ширина и 2.5cm дебелина.
 • Тежина: 3.03 kg/m
 • Серија: standard

ПАНЕЛИ ЗА ЅИД

Golden Teak

 • Боја: golden teak 
 • Ознака: HS219K26
 • Димензии: 2.9m должина, 21.9cm ширина и 2.6cm дебелина.
 • Тежина: 2.90 kg/m

Walnut

 • Боја: walnut 
 • Ознака: HS219K26
 • Димензии: 2.9m должина, 21.9cm ширина и 2.6cm дебелина.
 • Тежина: 2.90 kg/m

ДОДАТОЦИ ЗА ПАНЕЛИ

Лајсни за под

 • Ознака: HX55B55
 • Боја: chocolate, teak
 • Димензии: 2.9m должина, 5.5cm ширина и 5.5cm дебелина.
 • Тежина: 0.85 kg/m

Лајсни за ѕид

 • Ознака: HS55B55
 • Боја: red brown, golden teak, walnut
 • Димензии: 2.9m должина, 5.5cm ширина и 5.5cm дебелина.
 • Тежина: 0.78 kg/m

Пластични спојки за под со штрафче

 • Ознака: HXST06
 • За покривање на површина од 1 m²  потребни се 24 парчиња

Метални спојки за под со штрафче

 • Ознака: HXSC01
 • За покривање на површина од 1 m²  потребни се 4 парчиња

 

Штрафчиња М4*25 за ѕид

 • За покривање на површина од 1 m²  потребни се 24 парчиња

Работно време

Понеделник-Петок: 8:30 – 16:30

Сабота: 08:30 – 16:30

Контакт инфо

ул.Методија Андонов Ченто бр.15А,

Скопје, Македонија

+38978311555

Copyright © 2024 MultiWPC. All Rights Reserved. Design by Webland.mk