• Скопје, Македонија

  Скопје, Северна Македонија

 • +38978311555

Панели за ѕид

КРАТОК ВОВЕД ЗА
ЅИДНИТЕ WPC ПАНЕЛИ

Hosung WPC ѕидното обложување главно се употребува за декорации на надворешни ѕидови, што вклучува даска за засенчување на сонце, ловер и даска за обвивка. Релјефот на профилот што наликува на природно дрво, ни остава прекрасно визуелно чувство. Исто така, поради лесната монтажа овие панели се првиот избор на многу купувачи.

ПАНЕЛИ ЗА ЅИД

Golden teak

 • Боја: golden teak 
 • Ознака: HS219K26
 • Димензии: 2.9m должина, 21.9cm ширина и 2.6cm дебелина.
 • Тежина: 2.90 kg/m

Walnut

 • Боја: walnut 
 • Ознака: HS219K26
 • Димензии: 2.9m должина, 21.9cm ширина и 2.6cm дебелина.
 • Тежина: 2.90 kg/m

Работно време

Понеделник-Петок: 8:30 – 16:30

Сабота: 08:30 – 16:30

Контакт инфо

ул.Методија Андонов Ченто бр.15А,

Скопје, Македонија

+38978311555

Copyright © 2024 MultiWPC. All Rights Reserved. Design by Webland.mk