• Скопје, Македонија

  Скопје, Северна Македонија

 • +38978311555

Панели за под

КРАТОК ВОВЕД ЗА
ПОДНИТЕ WPC ПАНЕЛИ

WPC композитните панели се едни од
најкористените производи за подно
поплочување поради нивните одлични
перформанси, лесната монтажа, ниските
трошоци за оддржување, цврстината,
голема отпорноста при кршење,
отпорност на корозија како и отпорност
при секакво друго оштетување.

Композитните WPC панели се направени до
60% дрвени струготини, 30% полиетилен со
висока густина и 10% хемиски адитиви. Сите
суровини се убаво соединети, кои подоцна
се истиснуваат од специјалните калапи на
висока температура и голем притисок, при
што се формира самата даска.

ПАНЕЛИ ЗА ПОД

Red Brown

 • Ознака: HS140Y23
 • Димензии: 2.9m должина, 14cm ширина и 2.3cm дебелина.
 • Тежина: 2.86 kg/m
 • Серија: co-extursion 3D embossed
 • На кратко за серијата:
  Co-extrusion или пресувана 3D релјефна серија е нова генерација на композитни панели за под, развиена врз основа на 3D релјефната серија, со дополнителен надворешен полимерен слој.

Chocolate

 • Ознака: FW148K25A
 • Димензии: 2.9m должина, 14.8cm ширина и 2.5cm дебелина.
 • Тежина: 2.74 kg/m
 • На кратко за серијата: 3D embossed decking series 3D релјефната серија е првата генерација во производство на панели во WPC индустријата. Старата техника на изработка, заменета е со нова при што се вметнати дрвени флексибилни влакна во надворешниот, дополнителен слој, со што карактеристиките на панелите значително се подобрени.

 

Teak

 • Ознака: HX150K25A
 • Димензии: 2.9m должина, 15cm ширина и 2.5cm дебелина.
 • Тежина: 3.03 kg/m
 • Серија: standard

Работно време

Понеделник-Петок: 8:30 – 16:30

Сабота: 08:30 – 16:30

Контакт инфо

ул.Методија Андонов Ченто бр.15А,

Скопје, Македонија

+38978311555

Copyright © 2024 MultiWPC. All Rights Reserved. Design by Webland.mk