• Shkupi, Maqedoni

  Скопје, Северна Македонија

 • +38978311555

MULTI WPC

Wood plastic composite

-HOME AND GARDEN STORE-

Produktet

PANELE KATI

E kuqe kafe

 • Numri i artikullit: HS140Y23
 • Përmasat: 2.9m gjatësi, 14cm gjerësi dhe 2.3cm trashësi.
 • Pesha: 2.86 kg/m
 • Seria: co-extursion 3D embossed
 • Shkurtimisht për serialin:me reliev Hosung Co-Extrusion 3D është një gjeneratë e re kuvertë e zhvilluar në bazë të stolisjes së stampuar 3D , me një shtresë shtesë polimeresh.

Cokollate

 • Numri i artikullit: FW148K25A
 • Përmasat: 2.9m gjatësi, 14.8cm gjerësi dhe 2.5cm trashësi.
 • Pesha: 2.74 kg/m
 • Seria: Seri stolisjesh me reliev 3D
 • Shkurtimisht për serialin:
  Seria e stolisjeve me reliev 3D është gjenerata e parë në prodhimin e paneleve në industrinë WPC. Teknika e vjetër e prodhimit është zëvendësuar nga një e re në të cilën fibrat fleksibël prej druri futen në shtresën e jashtme shtesë, e cila përmirëson ndjeshëm karakteristikat e paneleve.

Tik

 • Numri i artikullit: HX150K25A
 • Përmasat: 2.9m gjatësi, 15cm gjerësi dhe 2.5cm trashësi.
 • Pesha: 3.03 kg/m
 • Seria: standard

PANELE MURI

Tik i artë

 • Ngjyra: tik i artë

 • Numri i artikullit: HS219K26
 • Përmasat: 2.9 m e gjatë, 21.9 cm e gjerë dhe 2.6 cm e trashë

 • Pesha: 2.90 kg/m

Arre

 • Ngjyra: arre

 • Numri i artikullit: HS219K26
 • Përmasat: 2.9m gjatësi, 21.9cm gjerësi dhe 2.6cm trashësi.

 • Pesha: 2.90 kg/m

Aksesorë panelesh

Mbulesa fundore e stolisjes

 • Numri i artikullit: HX55B55
 • Ngjyra: çokollatë, dru tik

 • Përmasat: 2.9m gjatësi, 5.5cm gjerësi dhe 5.5cm trashësi.

 • Pesha: 0.85 kg/m

Mbulesa fundore e veshjes

 • Numri i artikullit: HS55B55
 • Ngjyra: kafe e kuqe, tik i artë, arre

 • Përmasat: 2.9m gjatësi, 5.5cm gjerësi dhe 5.5cm trashësi.

 • Pesha: 0.78 kg/m

Plastike lidhëse me vidë

 • Numri i artikullit: HXST06
 • Sipërfaqja 1 m² kërkon 24 copë

Kapëse fillestare me vidë

 • Numri i artikullit: HXSC01
 • Sipërfaqja 1 m² kërkon 4 copë

M4*25 vida vetë-shpuese

 • Sipërfaqja 1 m² kërkon 24 copë

Orë pune

E hënë-E premte: 8:30 – 16:30

E shtunë: 08:30 – 16:30

Informacioni i Kontaktit

Metodija Andonov Çento rr. nr.15a,

Shkupi, Maqedoni

+38978311555

Copyright © 2024 MultiWPC. All Rights Reserved. Design by Webland.mk